Választhatók kiegészítők

Antikondenzációs filcbevonat

Öntapadós membrán, amely a tetőpanel alsó oldalára van ragasztva. Egyszerű és nagyon költséghatékony mód a szigeteletlen lemezgarázsok belsejében fellépő vízpára kondenzációs problémák kezelésére.

Olvass tovább

Vízszintesen lemezelt garázskapuk

A vízszintes kapuk nagyszerűen javítják és még vonzóbbá teszik a garázs megjelenését. Kattintson a továbbiakért…

Olvass tovább

Automata rendszerek billenőkapukhoz

Bevált KINGgates garázskapu automatizálási rendszerek 100%-ban Olaszországban gyártva. Az automatizálási iparág vezető vállalatához, a Nice SpA-hoz tartozó márka, amely 2007 óta érhető el a lengyel piacon. Minőségi és megbízhatósági garancia, valamint szerviz szolgáltatás a Nice Polska Sp. z o.o-tól.

Olvass tovább

Ereszcsatorna-rendszerek

Kínálatunkban megtalálhatóak a Kaczmarek műanyag ereszcsatornák is, amelyeket az Önök által megrendelt garázsokba történő beépítéssel együtt kínálunk.

Olvass tovább

Garázsablakok

PVC gazdasági ablakok lemezgarázsokhoz. Tökéletesen illeszkednek a garázs szerkezetébe, kiválóan megvilágítják a belső teret, és szabad szellőzést tesznek lehetővé. További részletek…

Olvass tovább

KASTEL zár biztonsági betéttel

A kétszárnyú kapukhoz és a bejárati ajtókhoz kilinccsel és biztonsági betéttel ellátott zárakat kínálunk.

Olvass tovább

Bádogszegélyek

A jobb esztétika érdekében kínálatunkban szerepel a garázs sarkaihoz és a tető oldalsó éleihez tartozó szegélyek beépítésének lehetősége. További információkért kattintson ide…

Olvass tovább

Támasztékok kétszárnyú kapukhoz

Kínálatunkban ajtókhoz és kapukhoz való becsapódásgátló lábakat is kínálunk. Ezek megakadályozzák, hogy a kapuszárny magától becsukódjon, így megvédik autóját a kapu becsapódása következtében keletkező károktól.

Olvass tovább