Automata rendszerek billenőkapukhoz

Minden modern lemezgarázsnak, amely billenőkapuval rendelkezik, távirányítóval működő automatikus rendszerrel kell rendelkeznie. Az ügyfél kérésére garázsainkat a KINGgates ELEVO620 típusú, bevált és megbízható kapumozgatóival szereljük fel. Ez egy univerzális szervomotor, amelyet kompakt kialakítás, egyszerű telepítés és programozás, valamint sima és csendes mozgás jellemez. Opcionálisan a szervomotort fel lehet szerelni vésznyitó rendszerrel áramkimaradás esetére, ha a garázsnak nincs másik bejárata.

Az olasz KINGgates márka 2006 óta van jelen a piacon. A termékek 2007 óta kaphatók Lengyelországban. 2011-ben egy felvásárlás eredményeként a KINGgates Srl. fő részvényese a kapuk és redőnyök automatizálása terén vezető szerepet betöltő Nice SpA, a Nice márka tulajdonosa lett. A szervezeti változások eredményeként a lengyel piacon a KINGgates márka fő forgalmazója a Pruszków-i székhelyű Nice Polska lett. A termékek forgalmazása Hivatalos Üzleti Partnereken keresztül történik, akik szakértő tanácsadást, telepítést és szervizelést biztosítanak.

A KINGgates bejárati- és garázskapu automatikák 100%-ban olasz termékek, amelyeket sokéves kutatás, tapasztalat és szenvedély alapján fejlesztettek ki. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékek megfeleljenek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és teljesítsék az európai biztonsági szabványok (UNI EN 12445 és UNI EN 12453) követelményeit.