Garázsablakok

Vállalatunk kínálatában tartós és esztétikus garázsablakokat talál. Jelenlegi 2 tipikus ablakméretet kínálunk eladásra, egy nagyobb, 100×60 cm-es és egy kisebb, 80×60 cm-es méretet. Az ablakok sötét dió, arany tölgy vagy grafit színű műanyag külső kerettel és egyrétegű billenő üveggel rendelkeznek. Belülről az ablakkeret fehér színű. Az ablak ára tartalmazza a beépítési nyílás elkészítését, amelynek helyét a lemezgarázs megrendelésének szakaszában kell meghatározni. Az ablak beépítéséhez előkészített nyílás a garázs szerkezetébe hegesztett tömör kerettel van ellátva.

Ablakaink a kínálatot kiegészítő, esztétikus és funkcionális tartozékok. Biztosítják a felhasználók számára a fény bejutását a garázs belsejébe, és az állítható billenő ablaküvegnek köszönhetően lehetővé teszik a garázs belsejének szellőzését. Szükség esetén lehetőség van a szárny gyors eltávolítására és a nyílás nyitva hagyására is.

Ügyfeleink elvárásainak elébe menve úgy döntöttünk, hogy kínálatunkat modern és funkcionális garázsablakokkal bővítjük. A garázs felszerelésének ez az esztétikus és praktikus eleme nem csupán a napfényhez és a friss levegőhöz való hozzáférést biztosítja, hanem az egész szerkezet vizuális értékét is emeli.

Az ablakok kiváló minőségű anyagból készülnek, ami ellenállóvá teszi őket az időjárási körülményekkel hatásával szemben, és hosszú ideig újszerűvé teszi a megjelenésüket. Emellett a profil formája minimalizálja a szennyeződések felhalmozódásának folyamatát. Tartós és esztétikus garázsablakaink tökéletesen betöltik funkciójukat, és határozottan emelik a helyiség színvonalát, amelyben elhelyezték őket.